Parashikime Ndeshjesh

Rubrika e re me parashikime ndeshjesh!

Ka një trend të madh sa i përket interesit për “parashikime ndeshjesh” nga vizitorët dhe të apasionuarit e basteve sportive online. Për këtë arsye menduam të hapim rubrikën më të re me parashikime dhe rezultate ndeshjesh.


parashikime ndeshjesh

Si funksionojnë parashikimet e ndeshjeve?

Pikë së pari gjithsecili nga ju duhet të dijë që parashikimet e ndeshjeve për skedinën tuaj të rradhës nuk janë “formula magjike”, të cilat do tju nxjerrin fitues të mijëra eurove.

Parashikimet e ndeshjeve janë analiza të specialistëve apo gazetarëve që me punën e tyre ditore arrijnë të japin këshilla dhe orientime se si ju duhet të vendosni skedinën tuaj të rradhës.


Nga kontaktet që kemi pasur shumica e lojtarëve tanë janë shprehur se këto parashikime ndeshjesh në rubrikën tonë i kanë ndihmuar ata të kuptojnë më mirë rezultatet e ndeshjeve në përgjithesi, kombinacionet e basteve quajtur ndryshe “combo bet” etj.

Shumë nga kompanitë e basteve ofrojnë opsionin “cashout” që do të thotë ju mund të terhiqeni nga basti juaj plotësisht ose pjesërisht.

Rezultatet e mëparshme të ndeshjeve dhe performanca e skuadrave te futbollit në kampionate të ndryshme, duke përfshirë edhe performancën e lojtarëve më të mirë bën qe ne të ju ofrojmë një përmbledhje për parashikime ndeshjesh në futboll përgjithësisht.

Cfarë kampionatesh përfshihen në parashikimet e ndeshjeve?

Sigurisht kampionatet më të ndjekura :

Në menyrë që të mos humbni artikujt e ri për parashikimet e ditës ju këshillojmë që të regjistroheni për të marrë artikujt më të fundit në inbox.

KUJDES!Parashikimet janë orientim për skedinën tuaj të rradhës dhe jo Formula MAGJIKE që do tju bëjë të pasur“.


Shërbimi më i ri në Baste Sportive,

“Premium Match Predictions”

Get 20 Match Predictions and NEW sports Betting Companies, straight in your inbox for FREE???Pyetje të shpeshta!

Transferimi i lekëve për të luajtur baste online është tepër i thjeshtë. Mjafton të keni një kartë krediti ose debiti. Mund të përdorni kartën tuaj ose mund të regjistroheni në kompani të transfertave elektronike si:

Artikulli I mëposhtëm ju shpjegon me detaje se “Si të luajmë baste online”

Lexo më tepër ketu!

Si të hapim faqen e bet365 në Shqipëri?

( KLIKO KETU )

Gjithashtu ka 2 mënyra të tjera:

  1. Perdorni shërbimin VPN, ( KLIKO KETU ) dhe mund të aksesoni të gjitha faqet e basteve që nuk hapen në Shqipëri.

  1. Na kontaktoni për kompaninë që doni të regjistroheni dhe ne do të ju mundësojmë linkun përkatës.

Për support na shkruani në: support@baste-sportive.com

Në rastin më të mirë saktësia arrin deri në 95%. Nga kontaktet tona me lojtarë të ndryshëm ka skedina që dalin plotësisht të sakta. Sigurisht kjo nuk ndodh gjithmonë por përgjithësisht parashikimet tona janë të sigurta nga 70% deri 95%!

Po. Shumica e faqeve të basteve online kanë filluar të pranojnë bitcoins si metodë pagese. Jo vetëm bitcoin, por etherum dhe shumë crypto currency të tjera.

Po. Të gjitha kompanitë e basteve në faqen tonë mbajnë një licensë të rregullt dhe operojnë gjerësisht në shumicën e vendeve të botës brenda rregullave ndërkombëtare dhe ato shtetërore.

Faqet e basteve që pranojnë bitcoins janë gjithmonë në rritje. Po rendisim një pjesë të tyre:

Për EuropënRegjistrohuPër USA ( jo vetëm )Regjistrohu
22bet RegjistrohuBetNowRegjistrohu
BetwinnerRegjistrohuMy BookieRegjistrohu
MelbetRegjistrohuBetUSRegjistrohu
MegapariRegjistrohu
LibrabetRegjistrohu

18 ose 21. Shtete të ndryshme kanë rregulla të ndryshme sa i përket moshës optimale për të luajtur bastore fizike ose online. Shumica e tyre kanë moshën 18 vjec. Ju kujtojmë që kompanitë do të kërkojnë dokument identifikimi për të vërtetuar moshën tuaj.

Koeficientët e basteve janë “raporti midis shumës së bastit të vënë nga të gjitha palët bazuar në probabilitetin e parashikuar”

Për më tepër lexo: Si funksionojnë koeficientët e basteve?

  1. Kartë identiteti ose Pasaportë e vlefshme. ( Foto e qartë që duhet dërguar në e-mail që kompania ju udhëzon )
  2. Kartë Krediti. ( Foto e pjesës përpara dhe mbrapa, mbuloni numrat e parë )
  3. Faturë telefoni, ose pasqyrë e llogarisë bankare. ( Për të verifikuar adresën ku jetoni )

Kjo ndodh vetëm një herë, më pas nuk keni nevojë për verifikime të tjera.

New bookmakers
Ivibet
Ivibet

100% BONUS deri në 150 EUR mbi depozitën e parë!

Mozzart Bet
Mozzart Bet

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

Evobet Sportsbook
Evobet Sportsbook

100% BONUS deri në 200 EUR mbi depozitën e parë!

Powbet Sportsbook
Powbet Sportsbook

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!