22 BET, biggest odds Online!
Luaj

Albania

bastet online në shqipëri

Ligji për bastet sportive në Shqipëri për vitin 2023


Cfarë thotë ligji për bastet sportive në Shqipëri për vitin 2023

Kumari i çdo forme dhe bastet sportive në Shqipëri janë të ndaluara me ligj. Shqipëria, së bashku me Kosovën janë sot, dy nga shtetet me legjislacionin më strikt për sa i përket lojërave të fatit dhe basteve online në Europë.

Për një kohë mjaft të gjatë, operatorët e lojërave të fatit ishin të lejuar të zhvillonin aktivitetin e tyre në Shqipëri. Kjo përfshinte dhe faqet e huaja. Por duke marrë parasysh ekonominë e dobët si dhe shumat e mëdha të parave që po dilnin jashtë territorit të Shqipërisë, qeveria ndryshoi qëndrim. Me anë të një vendimi zyrtar autoritetet ndaluan çdo formë të lojërave të fatit dhe basteve online. Duke përfshirë dhe faqet e operatorëve të huaj.

Situata në vitin 2019 u komplikua dhe më shumë për operatorët që operojnë në mënyrë fizike. Sipas ligjit të ri pikat e basteve, kazinotë dhe sallat e lojërave janë të ndaluara të operojnë pranë qëndrave urbane. Ato lejohen vetëm pranë rezorteve turistike si p.sh hoteleve. Edhe në këto raste, kufizimet janë të shumta.

Të gjitha këto ligje dhe kufizime e kanë bërë Shqipërinë një vend jo të përshtatshëm për të apasionuarit e basteve dhe lojërave të fatit online. Sigurisht dhe licensimi i kompanive të reja është një proces që ka ndaluar.

Cila është mosha minimale për të bastet sportive në Shqipëri?

Duke përmendur ato çka thamë më lart, në Shqipëri nuk ekziston një moshë minimale për të luajtur lojëra fati. Kjo pasi ato janë të jashtëligjshme në vend. Edhe biletat e Llotarisë Kombëtare, pavarësisht se sipas ligjit ndërkombëtar u shiten vetëm adultëve, janë lehtësisht të aksesueshme dhe nga personat nën 18 vjeç.

Gjithsesi, mosha minimale është një kusht që kërkohet nga operatorët ndërkombëtare të lojërave të fatit, të cilët pranojnë dhe lojtarë nga Shqipëria. Në shumicën e këtyre faqeve, mosha minimale për të luajtur lojëra fati është 18 vjeç. Kujtojmë se operatorët kanë të drejtë të kërkojnë verifikimin e kësaj moshe nga lojtarët në çdo moment.

Opsionet për konsumatorët

I vetmi opsion i sigurt dhe i licensuar nga autoritetet në Shqipëri është Llotaria Kombëtare. Ajo vjen nën emrin e gjigandit të njohur të lojërave Novomatic, dhe ka një licensë për të operuar të paktën deri në vitin 2022.

Në qoftë se doni të luani lojëra online të tipit “slot”, poker online, baste sportive apo kazino në internet dhe të tjera lojëra fati, i vetmi opsion që keni është të aksesoni një nga faqet e operatorëve të huaj. Por, duke qënë se shumica prej tyre kanë IP të bllokuar nga qeveria do t’ju duhet një shërbim VPN. Shumë operatorë të huaj pranojnë lojtarë nga Shqipëria dhe madje ofrojnë dhe metoda pagesash që suportohen brenda këtij territori. Mes tyre: Neteller, Skrill, Visa, Mastercard, Wire Transfer etj.

Megjithëse teknikisht e paligjshme, ende nuk ka raste të raportuara ku qeveria shqiptare ka ndjekur penalisht individët që luajnë në këto faqe. Zakonisht penalitetet e ligjit zbatohen ndaj operatorëve që operojnë në mënyrë ilegale dhe organizojnë lojëra fati të palicensuara.

Cilat janë aplikacionet dhe faqet më të mira për baste sportive në Shqipëri?

Siç e thamë, ekzistojnë një sërë operatorësh të huaj, faqet e të cilëve janë të aksesueshme dhe nga teritori shqiptar. Më poshtë po rendisim disa nga platformat që ofrojnë baste sportive për rezidentët shqiptarë, dhe kanë vlerësime të larta nga lojtarët:

Cilat janë kazinotë më të mira online?

Kazinotë online janë gjithashtu një opsion për lojtarët shqiptarë. Ekzistojnë disa kompani mjaft të njohura që pranojnë lojtarë nga ky shtet. Mes të tjerave janë:

Navigoni listën e plotë të kazinove në territorin e Kosovës!

E ardhmja e lojërave online

Këto ligje nuk pritet të ndryshojnë së shpejti. Por, ajo që mund të presim është mbase një monopol i shtetit për lojërat e fatit dhe bastet online në Shqipëri. Megjithëse interesi publik mbetet i lartë, kjo gjë ende nuk është implementuar. E vetmja gjë që mund të bëni sot nëse jeni rezident në Shqipëri dhe doni të luani lojëra fati dhe baste online është të navigoni në një nga faqet e huaja që ofrojnë shërbim për shtetasit shqiptarë. Zakonisht këto faqe kanë reputacion të mirë, por nëse hasni një problem apo diçka u ndodh parave tuaja, fatkeqësisht autoritetet shtetërore nuk mund t’ju vijnë në ndihmë. Prandaj ju këshillojmë të jeni të kujdesshëm.

Të rejat më të fundit

Një lajm që ka bërë bujë kohët e fundit ka qenë vendimi i autoriteteve qeveritare, për të lejuar hapjen e një kazinoje, në një zonë qendrore në kryeqytetin e Tiranës. Ky vendim siç dihet është në kundërshtim me ligjin, i cili ndalon në mënyrë kategorike operimin e kazinove në zona të banuara. Zona e parashikuar për hapjen e kazinosë eshtë ajo e parkut Rinia, pikërisht pranë kompleksit të famshëm të Taiwan-it.

Gjithsesi duket se qeveria ka vazhduar para me iniciativën. Zëra opozitarë kanë kundërshtuar hapjen e kazinosë duke thënë se jo vetëm është në kundërshtim me ligjin, por dhe cënon kushtet e një konkurrence të drejtë. Ky hap i autoriteteve, mesa duket është një shenjë e vendosjes së mundshme të një monopoli shtetëror në të ardhmen përsa i përket lojërave të fatit.

Gjithsesi situata e përgjithshme në lidhje me kazinotë dhe bastet sportive mund të ndryshojë përsëri me ardhjen në pushtet të forcave opozitare. Parimisht, ato ende nuk kanë shprehur axhendën e tyre në lidhje me ligjin për mbylljen e këtyre hapësirave, por, dihet se koalicioni opozitar ka një qasje më liberale përsa i përket kumarit.

Perditësim I situates së basteve në Shqipëri për vitin 2023!

Së fundi ligji për bastet në Shqipëri pritet të ndryshojë. Qeveria shqiptare është duke planifikuar hapjen e basteve sportive për momentin vetëm online. Mbetet për tu parë se cilat do të jenë rregulloret që do ti krijojnë mundësi kompanive të basteve të fillojnë aplikimin për licensat përkatëse.


Pyetje të shpeshta (FAQs)

Duke qenë se shteti shqiptar ka ndaluar lojërat e fatit në vend, i vetmi opsion ku ju mund të provoni fatin tuaj janë faqet e huaja. Disa nga platformat e njohura që pranojnë lojtarë shqiptarë janë: 

Ka mjaft platforma të njohura të huaja të cilat pranojnë lojtarë nga Shqipëria. Disa prej tyre janë:

etj. Të gjitha kazinotë e përmendura më sipër ofrojnë metoda të ndryshme pagesash, shumica e të cilave janë të disponueshme dhe brenda Shqipërisë.

Jo! Pavarësisht se ligji shqiptar ka ndaluar lojërat e fatit, ai nuk parashikon asgjë specifike mbi individët që luajnë në faqe offshore. Në përgjithësi, ndëshkimet janë aplikuar vetëm mbi personat që organizojnë lojëra fati në mënyrë të jashtëligjshme në vend.


Best Online Sportsbooks in Albania

bet365-logo-265x135
★★★★★
bet365 ofron bonuse dhe programe te ndryshme per lojtaret e saj. bet365 është marka e preferuar e basteve sportive në internet në botë me të ardhura vjetore prej mbi 3.5 miliardë dollarësh dhe mbi 7000 punonjës në mbarë globin.
Aplikohen kushtet e bonusit

Max deri në $100 kredite. Vetëm për të regjistruarit e rinj

Min. $5 deposit. Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

20bet review featured image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

betwinner logo 303x135 1
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!

22bet2-284x135
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 120 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

reloadbet logo 270x135 1
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Betsson Sports Review Featured Image
★★★★★
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 10 EUR Free Bets. Oferta vlen për lojtarët që regjistrohen për herë të parë dhe nuk kanë marrë asnjëherë tjetër bonus nga platforma.
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Nuk lejohen regjistrime nga Norvegjia Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Librabet Review Featured Image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 150 EUR + 15 EUR Free Bet. Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

mybookie review featured image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 50% deri në 1000 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Nordic Bet Review Featured Image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 10 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë! Lojtarët nga Zvicra marrin 20 EUR, ata nga Gjermania 50 EUR
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Cyber.bet Sportsbook Featured Image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 150 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

888sport Review Featured Image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 30 EUR free bet! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Powbet Sportsbook Featured Image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

mega pari sports review featured image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Mr Play Review Featured Image
★★★★★
Lojtarët që depozitojnë me: PayPal, Neteller, Paysafe, Skrill ose Skrill 1-Tap nuk mund ta marrin ofertën. Minimumi depozitës: €10. Max. bonus: €100.
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Campo Bet Review Featured Image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

lsbet Review Featured Image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 120 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

evobet review featured image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 200 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Ivibet page review featured image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 150 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

redbet review featured image
★★★★★
Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë! Bonusi ka 3 nivele.
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Tornadobet review featured image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Por nuk mbaron këtu! Nëse depozitoni minimalisht $40 në llogarinë tuaj pasi keni përfituar bonusin e parë, ju përfitoni një të dytë. Oferta e dytë është në masën 50%, deri në $200. Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Spin sports review featured image
★★★★★
Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë! Nuk mund të përdoret për Casino, kërkohet min 10 EUR depozitë
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

betus review featured image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 125% deri në 150 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit, 18+

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

comeon review featured image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 25 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

zulabet review featured image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

sports betting review featured image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 50% deri në $1000! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

william hill analize review featured image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 200% deri në 1000 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

mr gree sportsbook review featured image
★★★★★
Bonus terms apply For new registrants only The terms and conditions of using the bonus are determined by the company and may be changed at any time. Always check the bonus rules before playing with the bonus. Registration bonus 100% up to 100 EUR! The bonus is offered only to new players who register on the platform!
mobilebet review featured image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 200% deri në 30EUR! Depozito $10 merr $20 FALAS! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

sportsbet.io review featured image
★★★★★
Sportsbet.io nuk ofron Bonus hyrës por ofron bonuse javore me mBTC, free bets dhe cash.
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

melbet review featured image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit, 18+

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

mozzart review featured image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

pin up bet review featured image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 500 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus. Bonusi i regjistrimit 100% deri në 500 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!

betnow review featured image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 500 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Paripesa Review Featured Image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

1xbet review featured image
★★★★★
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.