Standarti ynë për të vlerësuar kompanitë e listuara në faqen tonë. Cfarë kontrollojmë ne para se ti bëjme publike në faqen tonë:

 1. Licensat dhe zyrat përkatëse

  Ku jane të licensuara keto kompani, dhe a janë në gjendje të ofrojne atë që premtojnë?

 2. Shërbimi ndaj klientit

  Është shumë e rëndesishme që kompania që ne reklamojmë të plotesojë standarte të larta ëe komunikimit me lojtarët pasi kjo është pjesë shumë e rëndësishme e marëdhenies midis kompanisë dhe klientit

 3. Metodat e pagesave

  Informacioni për mënyrat e depozitimit dhe tërheqjes së parave është shumë e rëndësishme për vizitorët tanë që procesi të jetë sa më i thjeshtë.

 4. Opsionet e platformës

  Koeficientët, rezultatet live, live streaming ( ndeshje live ) janë pikat kryesore që kontrollojmë para se këto kompani tju ofrohen juve.

 5. Bonuset e mirëseardhjes

  Është një pjesë shumë delikate për lojtarët dhe tifozët e basteve pasi shumë nga kompanite abuzojnë me bonuset dhe orvasin klientët e tyre deri ne pikën që ata janë gati ti hedhin në gjyq. Ndaj mos u joshni shumë nga kompanitë apo faqet e mëdha që ju premtojmë të fitoni miliona.

 6. Shtetet ku nuk lejohet të luash baste online

  Shqipëria është një vend i vogël por me një komunitet të madh në diasporë. 
  Jo të gjitha kompanitë operojnë në shtetin ku ju jetoni ndaj ju këshillojmë të kontrolloni me kujdes a bën pjesë shteti ku ju jetoni në listën tonë të shteteve që lejohen dhe nuk lejohen. Në rast se ajo kompani nuk operon në shtetin ku ju jetoni thjesht kërkoni një kompani tjeter që operon në shtetin ku ju jetoni.

1xBET

1xBET

100% deri në $100
22bet

22bet

100% deri në $122
888 Sport

888 Sport

Depozito $10 merr $30 falas
bet365 (2020)

bet365 (2020)

100% deri në $100
betFirst

betFirst

100% deri në $400
BetMaster (2020)

BetMaster (2020)

100% deri në $100
Betsson

Betsson

100% deri në $150
BetWinner

BetWinner

100% deri në $100
Bwin

Bwin

100% deri në $120
Campo Bet

Campo Bet

100% deri në $150
Comeon

Comeon

100% deri në $25
Guts

Guts

200% - $100
Karamba Sports

Karamba Sports

100% deri në 10EUR
Librabet

Librabet

100% deri në €100
Megapari

Megapari

100% deri në 100 EUR
Mr Green

Mr Green

100% deri në $100