22 BET, biggest odds Online!
Luaj

Curacao eGaming

Curacao eGaming

12

Curaçao eGaming

Curacao eGaming 300x158 1

Çfarë është Curaçao eGaming?

Curaçao eGaming është një nga autoritetet më të famshëm në botë në shpërndarjen e licensave për operatorët e lojërave të fatit. Ky autoritet është i specializuar për faqet online të këtij lloji si p.sh kazino online, faqe me lojëra fati, lojëra “slot” në internet etj.

Qëllimi kryesor i Curaçao eGaming është të monitorojë dhe të sigurojë integritetin e çdo operatori që operon online nën licensën e tij. Dhe janë pikërisht më shumë se 450 kazino online që operojnë sot në internet, nën logon e kësaj marke.

Licensa për operatorët

Ky autoritet operon tashmë prej më shumë se një dekade në treg. Autoriteti vazhdimisht ka ofruar një alternativë të sigurt, për të gjithë lojtarët që dëshirojnë të luajnë në një faqe online të rregullt dhe me standarte. Por një licensë e ofruar nga Curaçao eGaming është gjithashtu një avantazh mjaft i madh për operatorët që e zotërojnë.

Kjo pasi një licensë e tillë mbulon gati të gjitha llojet e lojërave të fatit online. Mes të cilave: kazino online, poker, lojëra “slot” online, baste sportive në internet, llotari etj. Pra kompanitë nuk kanë përse të aplikojnë për licensa të ndryshme kur mund t’i kenë të gjitha në një. Ky aplikim mund të bëhet dhe online.

Një tjetër aspekt mjaft pozitiv për të aplikuar për një licensë nga Curaçao eGaming janë kostot mjaft të ulta. Për vetëm €23.500 ju mund të siguroni një licensë për biznesin tuaj online, shërbime banking si dhe organizimin e strukturave të nevojshme. Kostot për rinovim janë gjithashtu të ulta, sidomos në krahasim me operatorët e tjerë. Kjo e bën Curaçao eGaming një zgjidhje perfekte sidomos për startup-et e reja në industrinë e kumarit online.

Si të siguroheni se po luani në një faqe të licensuar?

Kur vjen fjala te lojtarët, në qoftë se doni të siguroheni se faqja në të cilën po luani është e licensuar nga Curaçao eGaming ka disa hapa që duhet të ndiqni:

  • Kërkoni për logon e Curaçao eGaming në fund të faqes (në seksionin “footer”). Në të gjitha rastet çdo kazino e licensuar nga ky autoritet përmban logon e tij.
  • Klikoni mbi logo dhe sigurohuni se ajo ju përcjell tek faqja zyrtare.
  • Kontrolloni nëse emri dhe të dhënat e tjera të operatorit në të cilin po luani ekzistojnë dhe përputhen me ato në faqen zyrtare të autoritetit licensues.

Çdo faqe tjetër që pretendon se është e licensuar, por nuk përmbush dot testin e mësipërm mund ta raportoni tek Curaçao eGaming në seksionin e kontaktit.

Në konkluzion

Duke marrë parasysh shumë faktorë licensa është një ndër më të mirat në tregun e sotshëm. Kjo vlen si për operatorët, ashtu dhe për lojtarët që luajnë në faqet e licensuara nga ky autoritet.

Ajo ofron siguri dhe transparencë. Curacao është një vend me stabilitet të brendshëm dhe i pajisur me kapacitete të plota për të përballuar nevojat e operatorëve të ndryshëm dhe lojtarëve. Komunikimi gjithashtu nuk është një problem pasi anglishtja flitet dhe nga personat përgjegjës të këtij autoriteti.