22 BET, biggest odds Online!
Luaj

Kushtet e privatesise

Kushtet e privatesise

Kush jemi ne

Adressa e faqes tone eshte: http://www.baste-sportive.com

Cfare te dhënash personale mbledhim dhe përse

Komentet

Kur vizitorët lënë komente në faqen tonë, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formën e komenteve, si dhe adresën e IP së vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit, për të ndihmuar në zbulimin e mesazheve të padëshiruara(spam).

Një varg anonim i krijuar nga adresa juaj e emailit (gjithashtu i quajtur edhe hash) mund t’i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po e përdorni. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është në dispozicion këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia juaj e profilit është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Media

Nëse ngarkoni imazhe në faqen e internetit, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të vendndodhjes, përfshirë (EXIF GPS). Vizitorët në faqen e internetit mund të shkarkojnë dhe nxjerrin të dhënat e vendndodhjes nga imazhet në faqen e internetit.

Format e kontaktit

Cookies

Nëse lini një koment në faqen tonë, ju mund të zgjidhni që të ruani emrin tuaj, adresën e-mail dhe faqen e internetit në cookies. Këto janë për t’ju lehtësuar mundimin, kështu që ju nuk duhet të plotësoni sërish detajet tuaja kur të lini një koment tjetër. Këto cookies do të zgjasin për një vit.

Nëse keni një llogari dhe hyni në këtë faqe, ne do të caktojmë një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookies. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe fshihet kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të hyni, ne gjithashtu do të krijojmë disa cookie për të ruajtur informacionin tuaj të identifikimit dhe zgjedhjet e konfigurimit të ekranit. Cookies hyrëse zgjasin për dy ditë dhe opsionet e ekranit të cookies zgjasin për një vit. Nëse zgjidhni “Remember Me”, identifikimi juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, cookies të identifikimit do të hiqen.

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përfshin të dhëna personale dhe thjesht tregon post ID të artikullit që sapo keni redaktuar. Ai mbaron pas 1 dite.

Përmbajtja e ngulitur nga faqet e tjera të internetit 

Artikujt në këtë faqe mund të përfshijnë përmbajtjen e ngulitur (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e ngulitur nga faqet e tjera të internetit sillet në të njëjtën mënyrë,ashtu sikur vizitori ka vizituar faqen tjetër të internetit.

Këto faqe mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin cookie-t, të futin ndjekjen shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë bashkëveprimin tuaj me përmbajtjen e ngulitur, duke përfshirë ndjekjen e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e ngulitur nëse keni një llogari dhe keni hyrë në atë faqe interneti.

Analitikë

Me cilët i ndajmë të dhënat tuaja

Faqja ne asnje rrethane nuk shperndan te dhenat tuaja me palet e treta, per asnje arsye.

Sa kohë i mbajmë të dhënat tuaja

Nëse lini një koment, komenti dhe metadata e tij mbahen për një kohë të pacaktuar. Kjo ndodh që ne të mund të njohim dhe të miratojmë çdo koment automatikisht,në vend që t’i mbajmë ato në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne po ashtu ruajmë të dhënat personale që ato japin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund t’i shikojnë, modifikojnë ose fshijnë të dhënat e tyre personale në çdo kohë (përveçse nuk mund ta ndryshojnë emrin e përdoruesit). Administratorët e faqes mund ta shohin dhe ta redaktojnë atë informacion.

Çfarë keni të drejtë mbi të dhënat tuaja personale

Nëse keni një llogari në këtë faqe ose keni lënë komente, mund të kërkoni të merrni një skedar të eksportuar të të dhënave personale që ne mbajmë rreth jush, duke përfshirë çdo të dhënë që na keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkoni që të fshijmë çdo të dhënë personale që kemi për ju. Kjo nuk përfshin të dhëna të detyruara që ne i mbajmë për qëllime administrative, ligjore ose të sigurisë.

Ku i dërgojmë të dhënat tuaja

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi të automatizuar të zbulimit të spam-eve.