Germany

bastet online ne gjermani

Ligji për bastet online në Gjermani

Ligji për bastet online në Gjermani aktualisht mund të konsiderohet një ligj mjaft strikt për sa i përket lojërave të fatit dhe basteve sportive. Për operatorët e kësaj industrie, marrja e një license për të operuar online është shumë e vështirë. Gati e pamundur në rastin e kazinove dhe pokerit online. Në të gjithë Gjermaninë operojnë jo më shumë se 24 operatorë për kumar dhe baste online. Të gjitha këto kompani janë të vendosura në shtetin e Schleswig-Holstein. Gjithsesi popullariteti i basteve online në këtë vend është mjaft i lartë. Për më shumë, asnjë qytetar gjerman nuk është futur në telashe për një bast ose një lojë që ka luajtur në internet. Përgjithësisht ligjet janë të ashpra me operatorët e këtyre shërbimeve, duke u ndaluar atyre të drejtën për të zhvilluar aktivitetin e tyre.

Ku të luani kazino online në qoftë se jetoni në Gjermani?

Në qoftë se jetoni në Gjermani dhe doni të luani baste online, duhet të kërkoni për kompani me baza jashtë shtetit. Kompanitë që nuk janë të regjistruara në Gjermani, por i kanë bazat diku tjetër, mund të pranojnë lojtarë dhe nga ky vend. Kjo pasi ligji gjerman nuk aplikohet për to.

Ndër këto kompani mund të përmendim:

Cila është mosha minimale për të luajtur lojëra fati?

Mosha minimale për të luajtur kumar online është kusht shumë i rëndësishëm që ndiqet me seriozitet dhe nga autoritetet ligjore. Në Gjermani kjo moshë është 18 vjeç dhe vlen për të gjitha aktivitetet që kanë të bëjnë me lojërat e fatit. Në rast shkeljeje të këtij limiti, aplikohet dënim me gjobë që varion nga 500 euro, e deri në shuma disa herë më të mëdha për shtetasit që përsërisin shkeljen. 

Gjithashtu duhet të keni parasysh se në qoftë se jeni duke luajtur në faqe bastesh “offshore” dhe diçka u ndodh parave tuaja, ju nuk jeni të mbrojtur nga ligji gjerman. Kjo pasi edhe pse kompanitë “offshore” kanë mundësi të ofrojnë shërbim për shtetasit gjermanë, ato nuk njihen nga ligji.

Prandaj në qoftë se nuk keni siguri mbi kompaninë në të cilën po luani, është më mirë të provoni fatin në ato pak biznese të licensuara. Megjithatë, një nga avantazhet e vetme është që këto faqe bastesh nuk kanë kontrolle të rrepta, dhe mundësitë argëtimit janë gati të pafundme.

Cilat janë aplikacionet dhe website-et më të mira për baste sportive?

Midis platformave që operojnë në tregun gjerman, ne kemi përzgjedhur ato më të besueshmet dhe që kanë fituar reputacionin e tyre ndër vite, bazuar në eksperiencat e lojtarëve. Disa nga platformat më të mira për të vendosur baste sportive në Gjermani janë:

Të licensuara në Gjermani: 
Të licensuara "offshore"

Kliko këtu për listën e plotë!

Cilat janë kazinotë më të mira online në Gjermani?

Megjithëse të kufizuara, në territorin gjerman operojnë dhe disa kazino online që ofrojnë lojëra mjaft popullore si roulette, poket, baccarat etj për lojtarët. Kazinotë më të afirmuara dhe të besueshme online janë:

Problemet me ligjin për lojërat e fatit

Një tjetër faktor që e bën legjislacionin gjerman jo shumë të parashikueshëm lidhur me bastet online është dhe rrjedha e ndryshimeve të fundit. Duke qenë se 16 shtete kanë bazën e tyre të veçantë ligjore, shpesh herë ajo bie në kundërshtim me rregullat e qeverisë qëndrore. Një tjetër detaj mjaft interesant është se guvernatorët përkatës që janë në krye të shteteve, në jo pak raste, nuk kanë denjuar të hedhin poshtë ose të ndryshojnë komplet ligjet e miratuara nga paraardhësi i tyre.

Në lidhje me këto ligje ka pasur dhe përplasje mes Gjermanisë dhe Bashkimit Europian. BE ka kritikuar Gjermaninë për ligjet strikte, duke thënë se ato shkelin parimet e konkurrencës dhe biznesit të lirë. Për momentin asgjë nuk ka ndryshuar, por në të ardhmen e afërt mund të shikojmë një Gjermani më liberale për sa i përket lojërave të fatit dhe basteve online.

Të rejat më të fundit mbi bastet online në Gjermani

Ndër lajmet më të rëndësishme për të gjithë të apasionuarit e basteve dhe lojërave të fatit është ligji i ri që pritet të hyjë në fuqi shumë shpejt në Gjermani. Sipas ligjvënësve gjermanë, qëllimi i ligjit të ri është bashkimi i të gjitha provincave të vendit brenda një traktati të përbashkët për lojërat e fatit.

Efekti i parë pozitiv i legjislacionit të ri do të jetë legalizimi përsëri i lojërave slot dhe pokerit online në vend. Kujtojmë se këto dy lojëra janë të aksesueshme që tani për shtetasit gjermanë, por vetëm me anë të kompanive gjigande të huaja, dhe jo atyre vendase (bën përjashtim vetëm shteti i Schleswig-Holstein). 

Një tjetër përfitim i madh për lojtarët do të jetë legalizimi i basteve sportive për evente në kohë reale. Shtetasit gjermanë, në momentet që flasim mund të vendosin baste vetëm për rezultatin e lojërave të ndryshme dhe jo evente specifike gjatë saj, si p.sh faulli i një futbollisti. Kjo risi hap dyert për mundësi të pafundme për fitime dhe kreativitet nga ana e lojtarëve.

Data e saktë e hyrjes në fuqi të ligjit të ri ende nuk dihet, por tashmë është e sigurt se e gjitha është thjesht një çështje kohe.

Pyetje të shpeshta (FAQs)

Në vitin që lamë pas, vlera e përafërt që industria e kumarit ka gjeneruar në Gjermani tejkalon shifrën e 16.8 miliardë euro. Një nivel i lartë duke marrë parasysh se shifrat reale janë akoma më të mëdha në qoftë se llogarisim dhe të ardhurat për një arsye ose një tjetër nuk llogariten nga ana e ligjit.

Ndër platformat më popullore të aksesueshme për lojtarët janë: Bet365 Sportsbook, 22BET Sportsbook, e shumë të tjera.

Penalitetet variojnë nga gjobat disa qindra dollarëshe, e deri tek dënimi me burg për persona që marrin pjesë në organizimin e veprimtarive të kumarit në mënyrë të paligjshme. Ndërkohë,  lojtarët që luajnë në site offshore në Gjermani nuk kanë pse të shqetësohen. Edhe pse teknikisht këto platforma janë të ndaluara, penalitetet për lojtarët kanë qenë të rralla. 

Mosha minimale për të luajtur lojëra fati në Gjermani është 18 vjeç, dhe vlen për të gjitha llojet e kumarit, si online ashtu dhe në mënyrë fizike.

Po, ju mund të provoni fatin tuaj në shumë kompani offshore që janë të aksesueshme për rezidentët brenda territorit gjerman. Gjithsesi duhet të keni parasysh se nuk ka asnjë kuadër ligjor që mbron të drejtat tuaja apo garanton sigurinë e këtyre subjekteve.


Best Online Sportsbooks in Germany
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

5.0 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 120 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

5.0 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.8 rating
100% deri ne €25 Bonus + €10 Free Bet! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë dhe nuk vlen për depozitat me Skrill ose Neteller!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.8 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 400 EUR! 50% fitim BONUS për skedinat "Combo+" Bast për golin e rradhës dhe mund të fitosh Jackpot!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 150 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë + 10 EUR Free Bets. Oferta vlen për lojtarët që regjistrohen për herë të parë dhe nuk kanë marrë asnjëherë tjetër bonus nga platforma.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Nuk lejohen regjistrime nga Norvegjia Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 10 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë! Lojtarët nga Zvicra marrin 20 EUR, ata nga Gjermania 50 EUR
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
Depozito 20 EUR merr 10 EUR BONUS! Maksimumi I bonusit është 10 EUR, vetëm për lojtarët e rinj. Vetëm për bastet e kualifikuara.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
Unibet ofron një bonus klasik mirëseardhjeje për lojtarët e rinj, të ngjashëm me atë që ofrohet dhe nga kompani të tjera. Kompania ofron një bonus prej $40 si dhe $10 në kategorinë e lojërave të kazinosë.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.5 rating
Lojtarët që depozitojnë me: PayPal, Neteller, Paysafe, Skrill ose Skrill 1-Tap nuk mund ta marrin ofertën. Minimumi depozitës: €10. Max. bonus: €100.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.3 rating
Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë! Bonusi ka 3 nivele.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.3 rating
Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë! Nuk mund të përdoret për Casino, kërkohet min 10 EUR depozitë
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 200 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.3 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 150 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.0 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit, 18+
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.0 rating
Bonusi i regjistrimit 200% deri në 1000 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.0 rating
Sportsbet.io nuk ofron Bonus hyrës por ofron bonuse javore me mBTC, free bets dhe cash.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.0 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 25 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.0 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

4.0 rating
Bonusi i regjistrimit 50% deri në $1000! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Kazinoja 32Red ofron një bonus standart për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë. Bonusi konsiston në një ofertë në masën 150%. Për ta përfituar atë, lojtarët duhet të depozitojnë minimalisht £10 në llogarinë e tyre. Gjithashtu, për të tërhequr fitimet potenciale nga bonusi, lojtarët duhet të luajnë të paktën 50 herë shumën e përfituar, brenda 7 ditëve nga aktivizimi i saj.
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 200% deri në 30EUR! Depozito $10 merr $20 FALAS! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

3.5 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 20 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

2.0 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 500 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

1.0 rating
Bonusi i regjistrimit ndahet në 2 grupe: Starter BONUS 200% deri në 50 EUR dhe 100% deri në 150 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Vetëm për vizitorët nga Gjermania, Kanadaja, Finlanda dhe India! Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

1.0 rating
Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Aplikohen kushtet e bonusit
Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

New bookmakers
32Red Casino & Sportsbetting Review
32Red Casino & Sportsbetting Review

150% BONUS deri në 150 EUR mbi depozitën e parë!

Unibet Review
Unibet Review

400% BONUS deri në 40 EUR mbi depozitën e parë prej 10 EUR

Bahigo Sportsbook
Bahigo Sportsbook

100% BONUS deri në 400 EUR mbi depozitën e parë! Vetëm për lojtarët nga Turqia dhe Zvicra

ReloadBet
ReloadBet

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë!

bet365

Je regjistruar ne 22 BET, provo koeficientet me te larte Online!

X