1xBET

  • Koeficentë të lartë
  • Sporte me alternativa të ndryshme
  • Live streaming
  • Baste në Mobile, Tablet, Desktop
100% deri në $100 Bonusi i Regjistrimit
1xBET Screenshot
1xBET

Baste live ne 1xBet

Nje kompani ruse bastesh ( me shume gjasa ) me mbi njemije pika llotosh ne rusi por ajo qe eshte me rendesishmja ata jane teper te njohur online,qe ofrojne baste live ne 1xbet, madje edhe ne Shqiperi ata jane shume popullorë. 1XBet pergjithesisht mbulon Europen Lindore megjithate kohet e fundit ka pasur sukses edhe ne Portugali e Gjermani.

Cfare e ben te vecante dhe konkurues  1xbet?

Ofron te gjithe modelet e basteve, ofron nje perqindje te larte pagese qe arrin deri ne 97.3%, gjithashtu ka koeficente teper te larte ne krahasim me faqet e tjera te basteve. 

Lincesa e 1xBet

1xBet eshte e licensuar ne Curacao dhe zhvillon aktivitetin e saj ne perputhje me te gjitha rregullat e tregut. 

Platforma e 1xBet eshte e zhvilluar per te gjitha llojet e pajisjeve teknologjike si: telefona celulare, iPhone app and Samsung App etj. Gjithashtu mund te luani nga tableti apo desktopi juaj.

Baste live ne 1Xbet nepermjet Live Streming

Lojtaret e regjistruar ne 1xBet mund te shikojne ne te njejten kohe deri ne 4 ndeshje live dhe te vendosin baste te njekoheshme. Cilesia eshte Full Screen HD Quality. Keto ndeshje dhe rezultate mund te shikohen live ne platformen e desktop nepermjet nje aplikacinoni te vecante ose nepermjet aplikacioneve te mobile phone iPhone apo Samsung

Terheqja e parave nga 1Xbet

Pagesat ne procesoret elektronike procesohen vetem brenda 15 minutave ndersa ne karte krediti vonon pak me teper. Ajo qe eshte e rendesishme eshte qe 1xBet ka nje proces te forte verifikimi lojtaresh. 

Ne rast se do te krahasonim kete kompani me disa te tjera mund te themi qe 1xBet eshte nder me te rreptat, kjo shpjegon dhe arsyen pse shume lojtare kane ankesa per vonesen e parave. 

Mbas komunikimit tone me stafin menaxhues te kompanise na premtuan qe nuk do te keni probleme ne rast se verifikoheni ne menyre te rregullt dhe nuk perdorni me teper se nje llogari.

Luaj në 1xBET

Mr. Play Sports paguan fitimet në kohë rekord, ofron 100% BONUS deri në 100EURMerr ofertën!!!