22 BET, biggest odds Online!
Luaj

Barcelona – Frenkie de Jong nuk dëshiron të largohet nga klubi spanjoll

Pavarësisht linkimeve të vazhdueshme për një transferim tek Manchester United, duket se Frenkie de Jong përsëri nuk dëshiron të largohet nga Barcelona. Para disa ditësh, në mediat spanjolle u publikuan lajme se hollandezi është duke kërkuar një mënyrë për t’u larguar nga Camp Nou, por këto raportime janë përgënjeshtruar nga burime mjaft të afërta pranë mesfushorit.

Duket se De Jong nuk ka ndërmend të largohet nga Barcelona, teksa lojtari i ka cilësuar disa herë blaugranat si klubi i tij i ëndrrave. Megjithatë, mund të jetë vet Barcelona që nisur nga situata e vështirë financiare, mund të detyrohet të shesë shërbimet e hollandezit.

Momentalisht, mesfushori po paguhet nga klubi dhe për rrogat e prapambetura nga periudha e pandemisë. Sipas mediave spanjolle De Jong po arkëton plot 720 mijë paundë në javë, ndërkohë që Barcelona ka dhe borxhe të tjera ndaj futbollistit. Për më shumë, para disa kohësh vet drejtues të klubit kërcënuan lojtarin me përndjekje ligjore, në lidhje me kontratën e tij.

Marrëveshja e De Jong me Barcelona u lidh në kohën e presidentit Josip Maria Bartomeu, i cili është tashmë i dënuar për mashtrime financiare. Drejtuesit e bordit tek Barcelona argumentojnë se kontrata e De Jong nuk është e ligjshme.

Ndërkohë është raportuar se vet lojtari ka refuzuar një marrëveshje të re nga klubi, sipas të cilës mesfushori do të ishte pjesë e skuadrës deri në vitin 2029. Kjo ishte arsyeja se përse mediat spanjolle aluduan se De Jong kërkon të largohet nga blaugranat, por kjo nuk është e vertetë. Besohet se arsyeja kryesore e refuzimit për kontratën e re është paketa financiare, që parashikohej të ishte shumë më e ulët nga ajo aktualte që De Jong përfiton.

Mbetet të shohim nëse hollandezi i talentuar do të firmosë një kontratë të re me Barcelona në të ardhmen, apo do të vendosë të largohet në fund të sezonit.


About the author

10 best performing bookmakers for 2024

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 120 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

bet365 ofron bonuse dhe programe te ndryshme per lojtaret e saj. bet365 është marka e preferuar e basteve sportive në internet në botë me të ardhura vjetore prej mbi 3.5 miliardë dollarësh dhe mbi 7000 punonjës në mbarë globin.
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Max deri në $100 kredite. Vetëm për të regjistruarit e rinj

Min. $5 deposit. Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit ka dy opsione: 1. 30 EUR Falas, 2. 100% deri në 1000 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në $200! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë! KUJDES: Vetem për lojtarët nga Portugali dhe Brazili
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 150 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.