Baste sportive ne Shqiperi, ku mund te luajme?

Situata reale per baste sportive ne Shqiperi?

Ku mund te vendosesh baste sportive ne Shqiperi?

Shqiperia eshte nje vend I cili dhe pse ka kohe qe i ka “shpallur”lufte basteve sportive prape situata eshte akoma me zhgenjyese pasi ne vend qe ky fenomen te rregullohet me ligj, fenomeni eshte perpahur me shpejtesi duke monopolizuar tregun e basteve dhe ne fakt qellimi i vetem nuk eshte bllokimi i basteve online apo pikave te basteve por kapja e tregut te fuqishem i cili gjeneron miliona euro te ardhura cdo muaj.

Shume kompani ofrojne baste sportive ne Shqiperi por ato kane nje problem, nuk kane promocione, nuk kane oferta per klientet e tyre ashtu si gjithe bota e perparuar e cila krijon nje terren komod per lojtaret dhe tifozet e basteve.

Ceshtja eshte si shqiptaret po ndryshojne dhe duhet te ndryshojne menyren e sjelljes per ate cka I rrethon. Sa me vigjilente te behen ata aq dhe me te ndjeshem do te jene kompanite e basteve qe operojne ne Shqiperi dhe me gjere.

Cilat kompani te huaja operojne dhe ofrojne baste sportive ne shqiperi?

Ne kemi bere analiza, dhe nga kontaktet me operatoret e huaj kemi marre konfirmimin qe shumica e tyre arrijne te operojne ne shqiperi.

Keto kompani jane nder kompanite më me emer ne europe e me gjere. Ajo cfare i karakterizon keto kompani eshte serioziteti me te cilin ata operojne, rregullat e forta qe aplokohen per lojtaret qe duan te perfitojne ne menyre te padrejte si dhe rregullat e forta qe aplikohen per lojtaret qe regjistrohen duke u verifikuar me dokumentat perkatese.

Cfare realisht ofrojne kompanite e perzgjedhura per baste sportive ne shqiperi

  • Kuotat dhe koeficentet me konkurente ne treg
  • Bonuse te regjistrimit per here te pare per klientet e tyre
  • Baste live, rezultate live
  • Mbi 20 lloje sportesh
  • Baste jo vetem per sport
  • Sherbim I klientit 24 ore
  • Pagesa te shpejta drejt llogarise se klientit
  • Pagesa te verifikuara dhe shperblime te herepashereshme

Te gjitha keto cilesi nuk jane rastesi dhe kompanite shqiptare kane bere perpjekje per te permiresuar performancen e tyre por gjithsesi ngelet shume per te bere.

Vlen per tu theksuar qe zakonisht shqiptaret luajne baste sportive ne shqiperi vetem ne pikat e basteve dhe nje numer shume i vogel luan online duke u regjistruar ne kompanite me te mira, kjo per shkak se akoma qytetaret shqiptare nuk jane te bindur per sigurine absolute qe garanton perdorimi i kartave te kreditit dhe gjithashtu qytetaret nuk besojne akoma ne keto bastore online.

2 Replies to “Baste sportive ne Shqiperi, ku mund te luajme?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New bookmakers
MansionBet
MansionBet

100% BONUS deri në 20 EUR mbi depozitën e parë!

Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Place bets with BetWinner and get an opportunity to win a new
Porsche 718 Spyder!!!!

X