Pros
 • E licensuar në: MGA
 • Ofron Live Betting, eSports, Casino and Live Casino
 • Ofron LIVE Streaming
 • Ofron tërheqje të parakohshme
 • Luaj nga Telefoni, Tablet ose PC
 • Krijuar me 2019
Cons
 • Nuk operon ne USA, Australi dhe disa shtete te tjere
 • Ankesat vijnë zakonisht nga të ashtuquajturit "Bonus Abusers"

Analizë e Zulabet

Ashtu si dhe kompanitë e tjera, të cilat janë gjithmonë e në rritje, edhe Zulabet pretendon të ofrojë të njëjtën cilësi shërbimesh për lojtarët që kanë dëshirë të vendosin baste online. Me një liçensë nga MGA (Malta Gaming Authority), Zulabet ofrohet në një gamë të ngushtë shtetesh, por me një prezencë të madhe në vendet Evropiane.

Suksesi i kompanive të liçensuara konsiston në atë çfarë i ofrohet klientëve; siguria, transparenca dhe eksperienca që ata përjetojnë kur luajnë në një kompani bastesh.

Platforma e Zulabet

Përveç basteve online, Zulabet ofron dhe disa produkte të tjera të kazinosë, si: Kazino dhe Kazino Live. 

zulabet baste live

Sigurisht që çdo ditë e më tepër, vizitorët kërkojnë thjeshtësi në përdorimin e platformës, ndaj dhe Zulabet ka krijuar një platformë të thjeshtë dhe lehtësisht të navigueshme. Të regjistruarit mund të zgjedhin lojën e tyre të preferuar duke e personalizuar eksperiencën e tyre dhe duke arkivuar preferencat e tyre personale. Kjo bën që kur ata të rihyjnë në llogari, të kenë çdo gjë të organizuar.

Pagesat në Zulabet

Zulabet ofron një shumëllojshmëri pagesash online, të cilat përdoren për depozita dhe tërheqje parash, sigurisht me limitet e tyre përkatëse. Mos harroni që; për të pasur një eksperiencë sa më pozitive dhe pa vonesa në pagesa ju duhet të verifikoheni si lojtar, një proçedurë e zakonshme dhe standarte e kërkuar pothuajse nga të gjithë operatorët e basteve online.

Patjetër që opsioni Cashout është i pranishëm në Zulabet, dhe kjo bën që lojtarët të kenë sa më shumë kontroll rreth parave dhe bastit të tyre, duke u tërhequr në kohë, para se ndeshja të përfundojë.

Sportet në Zulabet

Ju keni mundësi të vendosni baste sportive në mënyrën tradicionale, me një skedinë të thjeshtë të paramenduar, por gjithashtu, kompania ofron opsionin e basteve live, ku në kohë reale ju mund të vendosni betin tuaj për një event të caktuar. Zakonisht këto evente janë mbi 700.

Mjafton që të familiarizoheni me platformën në gjuhën angleze dhe çdo gjë bëhet e thjeshtë për ju.

Bonus i hyrjes

Bonusi i hyrjes është tepër tërheqës, llogjik dhe i mjaftueshëm për lojtarët e rinj të basteve. Depozita juaj e parë mund të shkojë deri në 150€ prej 100%. Por, mos harroni: Që të përfitoni nga ky bonus kërkohet një depozitë minimale prej 20€, ndërsa për lojtarët që nuk kanë dëshirë të marrin një bonus, ata mund të bëjnë një depozitë minimale prej 10€.

Për lojtarët e regjistruar nga Gjermania, bonusi i mirëseardhjes shkon deri në 200€ – 100%. Pra, n.q.s. depozitoni 200€, merrni edhe 200€ bonus.

zulabet bonus

Zulabet – Mashtrim apo jo?

Zulabet tashmë ka marrë një liçensë nga MGA, dhe kjo garanton transparencën e duhur. Platforma Zulabet e filloi aktivitetin e saj me një liçensë në Curaçao. Liçensat offshore të marra në Curaçao janë zakonisht liçensa për kompanitë e reja, më pas për të targetuar një treg më të konsoliduar, ata aplikojnë për liçensa të sigurta që garantojnë paratë tuaja, siç janë: MGA apo UKGC.

Përgjithësisht nuk kemi parë ankesa në media drejtuar kompanisë. Kompania është regjistruar me emrin: Romix LTD

VERIFIKO LICENSEN

ZulaBet Sports Details

Limiti i tërheqjes:
Shtetet e ndaluara:
Gjuhët e ofruara:
Monedhat:
4.0 rating

One Reply to “ZulaBet Sports”

 • Nëqoftëse eksperienca juaj e mëparshme ka qenë pozitive, ju lutemi, vendosni një koment poshtë për të ndihmuar vizitorët tanë që ata të bejnë zgjedhjen e duhur!

  1. Keni pyetje ose ankesë për këtë kompani?
  2. Keni probleme me verifikimin apo tërheqjen e parave në llogarinë tuaj?

  Ne mund tju ndihmojmë!

  Na shkruani në: support@baste-sportive.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New bookmakers
MansionBet
MansionBet

100% BONUS deri në 20 EUR mbi depozitën e parë!

Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

22bet sports, kompania më e mirë për 2020, koeficientët më të lartë treg!!!!

X