BetWinner

  • Live Betting, Casino, Poker, Bingo, Forex
  • Licensuar në Curacao
  • Qindra mundësi bastesh + Live Streaming
  • Koeficente të lartë agresivë
100% deri në $100 Bonusi i Regjistrimit
BetWinner Screenshot
BetWinner

Betwinner baste live, nje platforme e re me koeficentet me agresive ne tregun e basteve sportive.

Betwinner baste live, eshte nje kompani shume e re ne tregun per baste online, dhe ka nje platforme te plote duke konkuruar kompanite e tjera te basteve. Koeficentet e basteve jane vertet te larta dhe konkuruese. 

Betwinner ofron nje numer te madh tipe bastesh madje dhe opsionin CASHOUT dhe gjithashtu ofron: Slot games, Live Casino, Jackpots, Baste Live, Live Streaming, Sporte Virtuale, Forex Trading etj

betwinner baste live

Licensa e betwinner

Betwinner eshte licensuar ne Curacao dhe per shkak te licenses ka mundesi te operoje ne shume shtete te botes, por duke perjashtuar nje treg goxha te madh, dhe nje trafik goxha te madh qe vjen nga UK, USA, France, Itali apo dhe disa shtete te tjera qe i kemi permendur ne detajet e faqes.

Licensat e marra ne Curacao konsiderohen te rregullta por me nje hapesire te madhe te operatorit i cili mund te vendose rregulla te ashpra persa i perket identifikimit te lojtareve apo limitit te terheqjes se parave, dhe gjithashtu ata luftojne fort llogarite e krijuara nga e njejta IP apo lojtaret qe perdorin avantazhe te caktuara, madje ndonjehere edhe lojtaret te cilet fitojne thjesht prej aftesise qe kane do te hetohen deri ne maksimum deri sa kompani vendos qe ti paguaje.

Ndaj ju keshillojme qe pasi te regjistroheni te verifikoheni duke ruajtur bisedat qe beni ne CHAT dhe duke marre konformim nga operatori qe keni mundesi te beni depozita dhe terheqje pa problem.

Menyrat e pageses per Betwinner

Betwinner pranon depozita nga nje pjese goxha e madhe e metodave qe egzistojne online. Per shkak te mundesise qe te japin kartat e kreditit dhe ato te debitit gjithashtu dhe mundesise qe te japin Neteller apo Skrill shqiptaret qe jetojne ne ato shtete ku Betwinner Baste LIVE operon do te kene lehtesira te jashtezakonshme per shkak te metodave te pafundme te depozitimit apo terheqjes se parave dhe gjithashtu per shkak te minimumit te depozite vetem prej 1 EURO.

Sherbimi i klientit

Betwinner baste live ofrohet ne shume gjuhe te ndryshme madje ata pretendojne qe kane sherbim edhe ne gjuhen shqipe, ndaj dhe kjo duket konveniente nga ana jone.

Luaj në Betwinner

Mr. Play Sports paguan fitimet në kohë rekord, ofron 100% BONUS deri në 100EURMerr ofertën!!!