Karamba Sports

  • License në UK, Denmark, Sweden
  • Opsioni Cashout
  • Tipet e bastit: American, Decimal, Fractional
  • Luaj nga Telefoni, Tableti apo Kompiuteri
100% deri në 10EUR Bonusi i Regjistrimit
Karamba Sports Screenshot
Karamba Sports

Karamba Sports

karamba baste live

Karamba eshte nje faqe per baste live dhe eshte relativisht e re ne moshe por me nje audience ne rritje. Numri i te regjistruarve rritet cdo dite e me teper per shkak te asaj cfare kjo faqe bastesh ofron.

Licensat e Karamba Sports

Karamba operon nen 3 licensa te cilat i krijojne mundesi kompanise te targetojne nje audience te madhe Europiane. Kompania qe mban emrin Aspire Global International LTD eshte e licensuar ne UK, Denmark dhe Sweden dhe operon disa produkte te tjera pervec Karamba Sports.

Llojet e basteve

American, Decimal, Fractional jane menyrat qe ju mund te vendosni baste online. Kampionatet me te medha jane te pranishme ne platforme per te vendosur bastin tuaj te rradhes. 

Sportet ne platforme jane: American Football, Australian Football, Badminton, Basketball, Beach Soccer, Boxing, Chess, Cricket, Cycling, Darts, Floorball, Football, Futsal, Gaelic Hurling, Golf, Greyhounds, Handball, Horse Racing, Ice Hockey, MMA, Motor Sports, Rugby, Rugby Union, Snooker, Special Bets, Surfing, Table Tennis, Tennis, Trotting, Volleyball, Winter Sports, Βaseball

Bonusi Hyres në Karamba

Nje bet falas prej 10EUR qe do te thote pasi te depozitoni vetem 10EUR ju mund te luani me 10EUR te tjera per bastin tuaj. Perdorimi nga telefoni eshte teper i favorshem pasi platforma e faqes eshte ndertuar ne menyren me te thjeshte te mundshme. 

Te metat e Karamba jane fakti qe nuk operon ne USA dhe nuk ofron Live Streaming.

Per aplikacionet qe ofrojne ndeshje live lexo artikullin: Aplikacionet më të Mira për të parë ndeshje live

Metodat e pagesave

Sigurisht si cdo kompani tjeter bastesh edhe Karamba eshte munduar te ofroje nje game te gjere per depozitat dhe terheqjet e parave per lojtaret e saj. Listen e plote e keni ne tabelen djathtas ekranit tuaj.

Sherbimi i klientit

Duke qene se Karamba eshte pjese e nje rrjeti me te gjere per Online Casino atehere edhe per kete platforma kompani premton sherbim te shpejte nepermjet Live Chat, Telefon apo E-mail

karamba

 

LUAJ NË KARAMBA SPORTS