Si te depozitojme para duke perdorur Neteller apo Skrill?

Si te depozitojme para me Neteller dhe Skrill

Menyrat me te njohura si te depozitojme para, dhe te perdorura pervec kartave te kreditit

Electronic Wallet

Pervec perdorimit te drejtperdrejte te kartave te kreditit dhe debitit, sigurisht me ndihmen e teknologjise, shume kompani te tjera qe ofrojne keto lloj pagesash dolen ne drite. 

Neteller dhe Skrill jane sigurisht nder te parat kompani te huaja te cilat realizoojne transferimin e parave virtuale nga njera llogari ne tjetren, pa qene nevoja qe ju te zbuloni detajet e kartave tuaja dhe sigurisht ne disa raste duke kursyer edhe komisionet qe mbahen per cdo transferte.

Neteller

si te depozitojme para

Nje kompani e vjeter me reputacion te larte e krijuar ne vitin 1999 me Kanada dhe me vone zhvendoset ne Isle of Man ( 2004 ) Me vone behet pjese e Paysafe Group qe eshte listuar si nje kompani E AUTORIZUAR PER TRANSFERTA ELEKTRONIKE

Ne industrine globale te pagesave online Neteller bashke me Skrill ( te cilin e blen me vone ) renditet nder kompanite me te fuqishme per Europen, vleresohet si Portofoli me i perdorur elektronik per te kryer pagesa ne pjesen me te madhe drejt kompanive te basteve por jo vetem.

Si funksionon Neteller?

Nepermjet nje procesi verifikimi ju mund te kryeni depozita dhe terheqje drejt llogarise tuaj pa asnje shqetesim. Nenvizojme se verifikimi do tju sherbeje per te rritur limitet e transaksioneve tuaja.

Theksojme qe Neteller dhe Skrill funksionojne si nje portofol ku ju mund te depozitoni parate tuaja, te marra nga karta e kreditit ose e debitit dhe me pas nepermjet Neteller ju mund te beni transferta drejt cfaredo lloj kompanie qe perdor si menyre pagese.

Gjithashtu verifikimi juaj ne Neteller do te thote nje arsye me shume qe kompania e basteve tju besoje se nuk jeni duke perdorur identitet te rreme.

Si te depozitojme para ne Neteller?

Neteller ashtu si dhe Skrill kane nje platforme te thjeshte e cila ju fton te perdorni menyrat tuaja te leverdisshme per te depozituar para ne portofol.

si te depozitojme para

Ne llogarine tuaj te Neteller ju mund te depozitoni duke perdorur Bitcoins, Karte krediti, Karte Debiti apo Skrill.

Ne varesi te shtetit ku jetoni do tju dalin dhe opsionet te cilat pak a shume jane te njejta.

Si te depozitojme para nga kartat? Te gjitha bankat ofrojne karta krediti dhe debiti ndaj dhe depozitimi eshte teper i thjeshte per tu kryer.

Bitcoins dhe Cryptocurrency jane forma te reja te thjeshta per te krijuar mundesine qe te mbushni llogarine tuaj ne Neteller

Si dalin fondet nga llogaria juaj ne Neteller?

Menyrat kryesore te terheqjes se parave nga Neteller drejt nje llogarie tjeter jane:

  1. Drejt llogarise tuaj bankare
  2. Drejt kartes tuaj te kreditit apo drejt kartes se debitit
  3. Drejt llogarise suaj te bitcoin 
  4. Drejt Llogarise tuaj bankare

Skrill

si te depozitojme para

Perdor te njejten llogjike te transferimit te parave.

Per te hapur llogari ne Skrill shkoni ketu

Per hapur llogari ne Neteller shkoni ketu

Per termat qe perdoren ne kompanite e basteve online lexoni kete artikull

One Reply to “Si te depozitojme para duke perdorur Neteller apo Skrill?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New bookmakers
Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Karamba Sports
Karamba Sports

100% BONUS deri në 10 EUR mbi depozitën e parë.

Koeficientët më të lartë i gjeni në Betwinner!!!

X