Betsson merr certifikaten per Bastore te Sigurta Online

Betsson merr certifikaten e sigurise nga eCogra, cilesohet si “bastore te sigurta” online!

Nje ndër operatoret me te famshem te basteve sportive, Betsson, tashme futet ne ato bastore te sigurta, te cilat me standartet e larta te operimit garantojne nje siguri maksimale per konsumatorin, ne kete rast lojtaret qe luajne ne bastore online. 

Shpërblimi i vulës bazohet në arritjen e objektivave të mbrojtjes së lojtarëve, lojrave të ndershme dhe sjelljes së përgjegjshme të operatorit dhe kjo pasoi një rishikim gjithëpërfshirës ne faqen e internetit nga specialistët e auditimit të eCOGRA për të siguruar pajtueshmërinë me kërkesat eCogra përgjithësisht të pranuara (eGOG).

Pra verifikimi dhe aprovimi i te gjitha pikave te kerkuara nga Bashkimi Europian, nga ana e eCogra ben qe Betsson te hyje ne ato bastore te sigurta online te cilet vertet e trajtojne klientin e tyre me ndershmeri. Kjo tregon qe kompanite e basteve dhe bastoret te cilat perdorin taktika te fshehta kunder lojtareve te tyre te regjistruar, me qellimin e vetem, perfitimin sa me te shpejte te parave, do te dalin gradualisht nga tregu i lojrave te fatit dhe basteve sportive ne internet.

Jesper Svensson, Drejtor Ekzekutiv për Operacionet në Betsson, tha: “Megjithëse i nënshtrohemi kërkesave rigoroze të pajtueshmërisë në të gjitha tregjet e rregulluara në të cilat jemi të licencuar për të vepruar, kuadri i eGAP-it ekspert plotëson dhe mbështet këto objektiva dhe kërkesa rregullative, duke na bërë të mundur për ti demonstruar më tej lojtarëve tanë dhe aktorëve te tjerë të industrisë, angazhimin tonë për lojrat e fatit dhe bastore te sigurta ne menyre të drejtë dhe të përgjegjshme “.

Shefi Ekzekutiv i eCOGRA Shaun McCallaghan përgëzoi mbajtësin e ri të vulave, duke vënë në dukje bashkëpunimin e plotë që auditorët e eCOGRA kishin dhënë gjatë gjithë procesit të kërkuar drejt akreditimit.

“Rishikimi ynë në terren që mbulon elementët e qeverisjes korporative, pajtueshmërinë ligjore, kontrollet financiare, kontrollet e sistemeve dhe kontrollet operacionale zbuloi një konsideratë jashtëzakonisht të lartë për mbrojtjen e lojtarëve dhe një angazhim të vlefshëm për përputhjen. Ne jemi jashtëzakonisht krenarë që kemi një organizim të kalibrit dhe reputacionit të Betssonit që shfaqin vulën tonë të sigurise dhe të ndershmerise në faqen e tyre.

RRETH eCOGRA:

E themeluar para pesëmbëdhjetë viteve për të krijuar dhe përmirësuar standardet operacionale dhe kërkesat e sigurisë së lojtarëve në hapësirën e lojërave të fatit në internet, eCOGRA ka grumbulluar një përvojë të pasur në zbatimin e standardeve dhe kërkesave të praktikave më të mira ndërkombëtare dhe duke siguruar që këto mirëmbahen përmes rishikimit dhe monitorimit të rregullt per te krijuar nje terren per bastore te sigurta ku lojtaret te trajtohen ne menyren me te ndershme te mundshme, duke filluar qe nga bonuset, ofertat, koeficentet, pagesat ne kohe etj

eCOGRA vepron si një partner i auditimit rregullator në mbi 100 operatorë multi-juridik, ofrues të softuerëve dhe ofrues të tjerë relevantë të shërbimit në industrinë e lojërave të fatit në internet. Laboratori i pavarur testues ka një ekip auditorësh profesionalë me eksperiencë të madhe të firmës audituese, 4 ekspertë të sigurisë së informacionit, inxhinierë testimi dhe specialistë të lojërave të fatit dhe bastoreve ne përgjithesi.

eCOGRA është i vetmi laborator për testimin e lojërave të fatit të autorizuar për të ofruar operatorëve dhe ofruesve të shërbimeve të akredituara certifikata ISO / IEC 27001 për shërbimet ISMS dhe Alternative Dispute Resolution (ADR). Kompania është një laborator testimi i aprovuar me disa juridiksione të lojërave të fatit në internet.

ISO / IEC 17025: 2005: Kërkesat e përgjithshme për kompetencën e laboratorëve të testimit dhe kalibrimit për Britaninë e Madhe, Suedi dhe Danimarkë, si dhe ISO / IEC 17021-1: 2015 , e cila është një parakusht për kryerjen e auditimeve ISO / IEC 27001 të palëve të treta dhe certifikatave të akredituara të Sistemeve të Menaxhimit të Informacionit të Sigurisë (ISMS).

Për më shumë informacion rreth shërbimeve të testimit dhe çertifikimit të eCOGRA, ju lutemi vizitoni www.ecogra.org.

PËR BETSSON:

Me 17 marka, duke përfshirë Betsafe, Betsson, NordicBet dhe CasinoEuro që ofrojnë Baste Sportive, Casino dhe lojra të tjera, Betsson Group është një nga grupet më të mëdha të lojrave në botë, në zemër të argëtimit për më shumë se pesë dekada. Vizioni i kompanisë është që të ofrojë eksperiencën më të mirë të konsumatorëve në industri – duke dëgjuar dhe duke mësuar nga klientët e saj dhe pastaj duke tejkaluar pritjet e tyre, dhe duke e bere nje vend te preferuar per bastore te sigurta. Grupi Betsson është tërësisht në pronësi të Betsson AB – të listuar në Nasdaq Stockholm Cap Large.

Londër, 16 janar 2019 – 

One Reply to “Betsson merr certifikaten per Bastore te Sigurta Online”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New bookmakers
MansionBet
MansionBet

100% BONUS deri në 20 EUR mbi depozitën e parë!

Melbet Sports
Melbet Sports

100% BONUS deri në 100 EUR mbi depozitën e parë.

MobileBet Sports
MobileBet Sports

200% BONUS deri në 30 EUR mbi depozitën e parë.

Mr.Play Sports
Mr.Play Sports

100% BONUS deri në 100 EUR, vetëm për lojtarët e rinj.

Place bets with BetWinner and get an opportunity to win a new
Porsche 718 Spyder!!!!

X